Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechnische installatie of elektra voor huis of bedrijf nodig?

Elektrotechnische installaties voor woningen en bedrijven installeren is één van onze hoofdactiviteiten. Wij zijn gevestigd in Zandvoort en bedienen een groot gebied rond onze vestigingsplaats met 4 elektriciens. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven noodverlichting, krachtstroom, noodstroom en zwakstroominstallaties. Ook verzorgen wij voor VvE’s noodverlichting en intercom.

Elektra voor particulieren

Voor particulieren verzorgen wij elektrotechnische installaties, zoals elektra voor bijvoorbeeld een aanbouw of opbouw. Daarnaast verzorgen we kleine, aan elektra gerelateerde werkzaamheden. Hangt er bijvoorbeeld een lamp te hoog die verwisseld moet worden, dan is onze elektricien snel bij u om deze voor u te vervangen. Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij u de aandacht geven die nodig is. De persoonlijke benadering en het service verlenen zit ons in het bloed.

Elektrotechnische installaties voor bedrijven, hotels en strandpaviljoens

Voor bedrijven, zoals hotels, pensions en strandpaviljoens verzorgen wij alle elektrotechnische diensten. Vanuit Zandvoort bedienen wij de regio Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede en Overveen. Hieronder vindt u meer informatie over de aanvullende elektrotechnische diensten.

Krachtstroominstallatie
  • Krachtstroominstallatie
Noodstroomvoorzieningen
  • Noodstroomvoorzieningen
Noodverlichting
  • Noodverlichting
Zwakstroominstallaties
  • Zwakstroominstallaties
023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl