Noodstroomvoorzieningen

Noodstroomvoorzieningen

Met noodstroomvoorziening kunt u blijven doordraaien

Noodstroomvoorzieningen zijn redders in nood en zijn in sommige gevallen onmisbaar. Heeft u al nagedacht over wat een noodstroomvoorziening voor uw strandpaviljoen of hotel u kan bieden in geval van nood? Willemse Elektrotechniek adviseert u graag.

Waarom noodstroomvoorziening?

Een noodaggregaat kan heel goed van pas komen als de stroom uitvalt. Dat gebeurt helaas met enige regelmaat. Soms zit een straat zonder stroom, maar soms ook een hele wijk. In een woning is dat vervelend, maar in een bedrijf, zoals een strandpaviljoen, restaurant, hotel, werkplaats of fabriek kan het funest zijn. Sommige bedrijfsprocessen mogen niet onderbroken worden en het is belangrijk dat u uw gasten van een hapje en drankje kunt blijven voorzien. Een stroomaggregaat geeft u extra zekerheid bij uitval van de elektriciteit. Zo heeft u altijd stroom. Daarnaast vormt een noodstroomvoorziening een bescherming voor netwerken en apparaten als er, bijvoorbeeld door blikseminslag, veranderingen optreden in de stroomvoorziening. De energietoevoer blijft daardoor stabiel. Een noodaggregaat is een eenmalige investering die u snel terugverdient als de stroom uitvalt.

Willemse Elektrotechniek

Bij Willemse Elektrotechniek kunt u een noodstroomvoorziening aanschaffen. Wij kunnen het aggregaat aansluiten en installeren. Ook kunnen wij de noodstroomvoorziening controleren. Zo weet u zeker dat u voorzien bent van stroom, ook in geval van nood.

Willemse Elektrotechniek kan u advies geven en uw noodstroomvoorziening installeren en controleren.

 

023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl