Laadpunten

Laadpunten

Laadpaal voor elektrische of hybride auto

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar tegenwoordig zijn ze ook uitstekend geschikt voor kleine en grote afstanden tot wel 500 km. Hiervoor moet uw auto wel een laadpunt hebben. Wij plaatsen en leveren laadpunten voor bij u thuis, of voor bij het bedrijf.

Waarom laadpunten van Willemse Elektrotechniek?

Laadpunten voor de elektrische auto van Willemse Elektrotechniek zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig. Wij leveren en installeren ze in verschillende vormen en maten. Onze laadpalen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

 

De service van Willemse Elektrotechniek

Wij leveren de service die u van ons mag verwachten. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kunnen we de jaarlijkse controle van de laadpunten voor u verzorgen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Uw laadpunten worden dan jaarlijks gecontroleerd en onderhouden, zodat de kans op storingen en uitval beperkt wordt.

De voordelen van laadpunten bij Willemse elektrotechniek

De voornaamste voordelen van onze laadpunten zijn:

  • Ze zijn duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Geschikt voor alle hybride of elektrische auto’s
  • Uitgebreid assortiment
  • Lagere kosten dan benzine of diesel

 

023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl