Keuringen en onderhoud

Keuringen en onderhoud

Keuringen en onderhoud

Willemse Elektrotechniek verzorgt al jaren inspecties en keuringen o.a. volgens de NEN 3140. Dit is een door de arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen erkende en bindende norm voor gereedschappen en installaties die zich in bedrijven bevinden.

NEN 3140 keuring

Periodieke keuringen volgens de NEN 3140 norm zijn voor de arbeidsinspectie en verzekeraar een bevestiging dat u er alles aan heeft gedaan te voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Ons vakkundig opgeleid personeel heeft de juiste apparatuur en kennis om een adequaat oordeel te vormen over de status van uw elektrische gereedschap en/of machines.

NEN 1010 keuring

NEN 1010 is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Alle deelinstallaties die door de laagspanningsinstallatie worden gevoed, kennen specifieke eigen normen. De NEN 1010 keuring is essentieel als u de veiligheid in uw gebouw wilt waarborgen. Wij verzorgen deze NEN 1010 keuringen voor bedrijven.

Naast de keuringen bieden we ook onderhoudscontracten aan om uw installatie optimaal te laten draaien en storingen te voorkomen. We hebben onderhoudscontracten voor bijvoorbeeld uw noodverlichting, laadpunten, verlichting, elektrische hek, alarmsysteem, etc.

Wilt u meer weten over onderhoud en inspecties van uw installaties.

 

023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl