Sonos reseller

Sonos reseller

Ultiem geluid met Sonos

Bent u op zoek naar goede audio-apparatuur? Wij zijn Sonos-reseller. Wij leveren en installeren deze audio systemen. Een slim netwerk van draadloze speakers dat elke kamer voorziet van sensationeel geluid.

Wilt u losse boxen of het systeem integreren in een smart-home? Alles is mogelijk. Wij leveren de boxen maar installeren ze ook.

Voor zakelijk gebruik zijn er speciale inbouwspeakers van Sonos. Zowel speakers voor in de muren en in de plafonds. Een slim netwerk van draadloze speakers dat elke kamer voorziet van sensationeel geluid.

De In-Wall-speakers in te bouwen in bijvoorbeeld een muur bij de televisie. Erg geschikt voor homecinema. Sonos levert ze met een speakergrill die kan worden overschilderd in de kleur van de muur.

Dan zijn er ook de In-Ceiling-speakers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze voor inbouw in het plafond. Sonos belooft een ruimtelijk geluid en er kan gekozen worden tussen een ronde of vierkante speakergrill die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven. Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken, omdat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor de Amp. 

 

023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl