Verlichting

Verlichting

Ledverlichting brengt sfeer en is energiezuinig

40% van het energieverbruik uit uw huis en uw bedrijfspand komt voor rekening van verlichting. Hier kunt u waarschijnlijk op besparen. Ledverlichting is een goede keuze, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Willemse Elektrotechniek helpt u met het vinden van de beste oplossing voor uw huis, restaurant, hotel of kantoor.
Naast energiezuinige ledverlichting kunt u op ander manieren energie besparen:

♦ Energiezuinige armaturen en lampen
♦ Daglichtafhankelijke regelingen
♦ Aanwezigheidsdetectie

 

Ledverlichting en verlichtingsplan

Ledverlichting is energiezuinig en het is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, van koud wit, tot paars, rood en blauw. Daarnaast kan ledverlichting werken met een dimmer. Hiervoor zijn speciale dimmers nodig. Met onze expertise kunnen wij u helpen om uw woning of bedrijf de juiste sfeer te geven. Wij werken veel met ledverlichting en kunnen u uitstekend informeren.

Buiten ledverlichting brengt sfeer in uw tuin

Met ledverlichting voor buiten, kunt u op duurzame wijze uw tuin, bomen en planten verlichten. Zo kunt u ook ‘s avonds genieten van uw mooie tuin. Daarnaast kunt u met bewegingsmelders het licht automatisch aan laten gaan. Inbrekers hebben een hekel aan licht als ze op pad zijn. Hiermee verkleint u de kans dat inbrekers uw huis uitkiezen om hun slag te slaan.

Goede buiten ledverlichting:

– Kan tegen elke weeromstandigheid
– Biedt veiligheid
– Past in de omgeving
– Is energiezuinig

– Brengt sfeer in uw tuin
– Voldoet aan uw wensen

Onderhoud aan buiten ledverlichting

Om het meeste rendement uit de ledverlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen op de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Willemse Elektrotechniek heeft u er geen omkijken naar. Wij zorgen voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren.

Ledverlichtingsinstallatie aanleggen

Het is belangrijk om bij de aanleg van een elektrische installatie te kiezen voor een erkende installateur. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Willemse Elektrotechniek is hiervan op de hoogte. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er keurmerken en veiligheidsklassen.

Wilt u meer informatie over ledverlichting van Willemse Elektrotechniek?

 

 

023 573 9278
info@willemseelektrotechniek.nl